Start
Historia
Geografi
Hyra lokal
Parkering
Gästhamn
Fritid
Kontakt

Välkommen till Smögenbryggan!

Vad händer på b ryggan nu?
Besök vår interaktiva webbkamera.
Öppnar sommaren 2008

Jobba på Smögenbryggan!

Säsongsjobben på Smögenbryggan är mycket eftertraktade och det brukar vanligtvis vara många sökande till varje plats. Arbetetstempot varierar naturligtvis beroende på arbetsplats och tid på säsongen men rent alltmänt kan sägas att det under högsommaren tidvis är mycket stressigt. De som börjat jobba här brukar vanligtvis vara kvar några säsonger och många jobbar även säsong på något alpint turistmål.

Då vi är hyresvärd för en stor del av verksamheterna längs Smögenbryggan så stöttar vi våra hyresgäster med rekrytering av personal genom att vid behov förmedla arbetsansökningar. En jobbansökan bör innehålla ett ansökningsbrev som inte är längre än en A4 samt ett enklare CV (meritförteckning).Du skickar förslagsvis ett vanligt brev till nedanstående adress alternativt via formuläret längre ner på sidan.


Smögenbryggan, att. Micke Johansson, Box 7, 450 43 Smögen

Många hyresgäster har berättat att det är relativt vanligt att unga låter sina föräldrar ringa och söka jobb för dem. Detta är något vi absolut vill avråda från då det är svårt att hävda att man är en framåt person om man inte vågar ringa själv.

Obs! Använd ej formuläret nedan, då det ännu inte är i funktion! Vi jobbar på att det skall fungera inom kort. Jobbansökan

Jobbansökan

Namn: E-mail: Telefon: Under vilken tid kan du jobba?: Vilken arbetsform föredrar du?: Butik Café Krog Fastighetsunderhåll Administrativt Vilken tid på dygnet föredrar du?: Dag Kväll/Natt

Läs mer om att jobba på Smögenbryggan

Så skriver du en jobbansökan

NYHETER

Sidan är under
uppbyggnad och
utvecklas under 2007

Alltid fler
nyheter på

Smögen.nu